ANTALYA / ALANYA - Avsallar Recep KARACA Çok Programlı Anadolu Lisesi

Avsallar Recep KARACA Çok Programlı Anadolu Lisesi

Avsallar Mahallesi, Hüseyin Erkek Sokak No3 Alanya/ANTALYA
Vizyon
Ülkemizi temsil eden çağdaş ve nitelikli bireyler yetiştirmek, öğrenen ve kendini sürekli yenileyen, öğrencilerin bilgi, beceri ve mesleki alışkanlık kazanmalarını sağlayan kurum olmak.
Misyon
Çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan ve pozitif düşünen bireyleri, bilgiye ulaşma yollarını öğreterek yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tekli
Elektrik
İNGİLİZCE/ALMANCA
Ulaşım
Okulumuz Alanya-Antalya şehirler arası karayoluna 100 mt. mesafede olup, ulaşım her 15 dakikada bir geçen belde otobüsleri ve şehirler arası otobüslerle sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Avsallar Alanyanın, yaklaşık 9.000 yerleşik nüfusa sahip turizm ve tarıma dayalı ekonomik yapısıyla altyapısını tamamlamış, konut sorunu olmayan güzel turistik mahallesidir.
Antalya 100 km. Alanya 25 km.
Kontenjan Bilgileri
102 MESLEK/34 ANADOLU KONTENJANIMIZLA 2022/2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KAYIT KABUL EDECEĞİZ.
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZ GENÇ KIZ A VE GENÇ ERKEK A TAKIMLARI HOKEY DALINDA ANTALYA 2.Sİ OLMUŞTUR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
ERASMUS+ KAPSAMINDA DANİMARKA VE İSPANYA İLE ÇEVRE KONULU HAREKETLİLİK İÇİNDEDİR.